Looking For Anything Specific?

Αγια Χριστινα : ΙΕΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ... / Ή μνήμη της τιμάται στίς 24 ιουλίου.

Αγια Χριστινα : ΙΕΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ... / Ή μνήμη της τιμάται στίς 24 ιουλίου.. Μεγαλομάρτυς της χριστιανικής εκκλησίας, η μνήμη της οποίας τιμάται στις 24 ιουλίου. Η χριστίνα ήταν εξαιρετικά όμορφη και πολλοί ήθελαν να την παντρευτούν. Η αγία χριστίνα η μεγαλομάρτυς. Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν και από τους δύο. Ομολογώ έν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών.

Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών, και ζωήν του μέλλοντος αιώνος. Ο πατέρας της, της έχτισε έναν πύργο και την έβαλε μέσα σ' αυτόν. Τη μνήμη της αγίας μεγαλομάρτυρος χριστίνης τιμά σήμερα, 24 ιουλίου, η εκκλησία μας. Ο άγιος λέων επίσκοπος κατάνης (20 φεβρουαρίου). Η αγία φιλοθέη (19 φεβρουαρίου).

ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ from 4.bp.blogspot.com
Η αγία χριστίνα υπήρξε μεγαλομάρτυρας της χριστιανικής εκκλησίας. Η γερόντισσα που η παναγία της αποκάλυψε το σημείο στο οποίο ήταν θαμμένη η εικόνα της. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού. Ο πατέρας της, της έχτισε έναν πύργο και την έβαλε μέσα σ' αυτόν. Πώς να καταλάβετε ότι παρακολουθούν το κινητό σας τηλέφωνο. 26 ιουνίου 2021 αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός στον ι.ν.αγίων πάντων ξηροκρήνης. Η χριστίνα ήταν εξαιρετικά όμορφη και πολλοί ήθελαν να την παντρευτούν. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.).

Δρομολόγια προς μονή της αγίας μαρίνας στη βόνη.

Η χριστίνα ήταν εξαιρετικά όμορφη και πολλοί ήθελαν να την παντρευτούν. Η αγία χριστίνα η μεγαλομάρτυς «λέγομαι χριστίνα». Ο άγιος τιμόθεος ο εν συμβόλοις (21 φεβρουαρίου). Ἡ ἁγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, γεννήθηκε στην πόλη τύρο τῆς συρίας και ήταν. Η αγία χριστίνα η μεγαλομάρτυς. Ἂν ἔρθῃ ἡ γειτόνισσα καὶ σοῦ ξερριζώσῃ ἀπὸ τὴ γλάστρα τὸ βασιλικό, θὰ πιαστῆτε καὶ θὰ γίνετε μαλλιὰ. Κάποια ημέρα που ανεβήκανε οι γονείς της στον πύργο να την χαιρετήσουν, την προσκαλέσανε να προσφέρει θυσία στα είδωλα. 26 ιουνίου 2021 αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός στον ι.ν.αγίων πάντων ξηροκρήνης. Ο άγιος λέων επίσκοπος κατάνης (20 φεβρουαρίου). Ή μνήμη της τιμάται στίς 24 ιουλίου. Η αγία χριστίνα η μεγαλομάρτυς είναι αγία της ορθόδοξης και της καθολικής εκκλησίας. Καταγόταν από πλούσια, παγανιστική οικογένεια, θυγατέρα του στρατηγού ουρβανού. H αγία χριστίνα η μεγαλομάρτυς (24 ιουλίου).

Η αγία φιλοθέη (19 φεβρουαρίου). Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν και από τους δύο. Και ήταν κόρη του στρατηγού η αγία χριστίνα βρήκε μαρτυρικό θάνατο, όταν στρατιώτες του ιουλιανού την χτύπησαν με κοντάρια. Δρομολόγια προς μονή της αγίας μαρίνας στη βόνη. Η αγία χριστίνα υπήρξε μεγαλομάρτυρας της χριστιανικής εκκλησίας.

Αγίες | ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ
Αγίες | ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ from www.monastiriaka-eshop.gr
Ομολογώ έν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών. Ειδικά επεξεργασμένη λιθογραφία σε σκαφτό ξύλο mdf με χρυσή ρίγα πλαίσιο. Открыть страницу «ή αγία χριστίνα ή μεγαλομάρτυς» на facebook. 24 ιουνίου 2021 αρχιερατικός εσπερινός ι.ν.αγίας φεβρωνίας στα κοιμητήρια φιλύρου. Η αγία χριστίνα γεννήθηκε στην τύρο της συρίας περί το 200 μ.χ. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). Η αγία φιλοθέη (19 φεβρουαρίου). Η εικόνα της αγίας χριστίνας η μεγαλομάρτυς είναι διαθέσιμη στο μέγεθος των 15x20, 20x28, 30x40, 40x60, 50x70 εκατοστών.

Η αγία χριστίνα η μεγαλομάρτυς είναι αγία της ορθόδοξης και της καθολικής εκκλησίας.

Η αγία μεγαλομάρτυρας χριστίνα υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τον ίδιο της τον πατέρα, τον στρατηγό ουρβανό, επειδή αρνιόταν τα είδωλα. 24 ιουνίου 2021 αρχιερατικός εσπερινός ι.ν.αγίας φεβρωνίας στα κοιμητήρια φιλύρου. Όλες οι ειδήσεις, τα τελευταία νέα και η επικαιρότητα από το πιο αποκαλυπτικό ειδησεογραφικό site. Ἡ ἁγία τριὰς τὸ φύτεψε λουλούδι μέσ᾿ στὴ γλάστρα σου, κ᾿ ἐσὺ πῆγες καὶ τὸ ξερρίζωσες. 26 ιουνίου 2021 αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός στον ι.ν.αγίων πάντων ξηροκρήνης. Τη μνήμη της αγίας μεγαλομάρτυρος χριστίνης τιμά σήμερα, 24 ιουλίου, η εκκλησία μας. Η αγία χριστίνα έζησε στις αρχές περίπου του 3ου αιώνα. Κάποια ημέρα που ανεβήκανε οι γονείς της στον πύργο να την χαιρετήσουν, την προσκαλέσανε να προσφέρει θυσία στα είδωλα. Δρομολόγια προς μονή της αγίας μαρίνας στη βόνη. Η εικόνα της αγίας χριστίνας η μεγαλομάρτυς είναι διαθέσιμη στο μέγεθος των 15x20, 20x28, 30x40, 40x60, 50x70 εκατοστών. Η αγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, καταγόταν από την τύρο της συρίας και ήταν κόρη του στρατηγού ουρβανού (περί το 200 μ.χ.). Και ήταν κόρη του στρατηγού η αγία χριστίνα βρήκε μαρτυρικό θάνατο, όταν στρατιώτες του ιουλιανού την χτύπησαν με κοντάρια. Ο άγιος τιμόθεος ο εν συμβόλοις (21 φεβρουαρίου).

Καταγόταν από πλούσια, παγανιστική οικογένεια, θυγατέρα του στρατηγού ουρβανού. Ο άγιος λέων επίσκοπος κατάνης (20 φεβρουαρίου). Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν και από τους δύο. Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών, και ζωήν του μέλλοντος αιώνος. Η αγία χριστίνα η μεγαλομάρτυς είναι αγία της ορθόδοξης και της καθολικής εκκλησίας.

Η ΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - YouTube
Η ΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - YouTube from i.ytimg.com
Εκκλησιαστική εικόνα αγία χριστίνα ξύλινη. Ἡ ἁγία μεγαλομάρτυς χριστίνα, γεννήθηκε στην πόλη τύρο τῆς συρίας και ήταν. Καταγόταν από πλούσια, παγανιστική οικογένεια, θυγατέρα του στρατηγού ουρβανού. Εις μίαν, αγία, καθολικήν, και αποστολικήν εκκλησίαν. Τη μνήμη της αγίας μεγαλομάρτυρος χριστίνης τιμά σήμερα, 24 ιουλίου, η εκκλησία μας. Κάποια ημέρα που ανεβήκανε οι γονείς της στον πύργο να την χαιρετήσουν, την προσκαλέσανε να προσφέρει θυσία στα είδωλα. Ομολογώ έν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών. Πώς να καταλάβετε ότι παρακολουθούν το κινητό σας τηλέφωνο.

Η αγία χριστίνα η μεγαλομάρτυς.

Ειδικά επεξεργασμένη λιθογραφία σε σκαφτό ξύλο mdf με χρυσή ρίγα πλαίσιο. Κάποια ημέρα που ανεβήκανε οι γονείς της στον πύργο να την χαιρετήσουν, την προσκαλέσανε να προσφέρει θυσία στα είδωλα. Εις μίαν, αγία, καθολικήν, και αποστολικήν εκκλησίαν. Ή αγία χριστίνα ή μεγαλομάρτυς. Πώς να καταλάβετε ότι παρακολουθούν το κινητό σας τηλέφωνο. Ἡ ἁγία τριὰς τὸ φύτεψε λουλούδι μέσ᾿ στὴ γλάστρα σου, κ᾿ ἐσὺ πῆγες καὶ τὸ ξερρίζωσες. Ἂν ἔρθῃ ἡ γειτόνισσα καὶ σοῦ ξερριζώσῃ ἀπὸ τὴ γλάστρα τὸ βασιλικό, θὰ πιαστῆτε καὶ θὰ γίνετε μαλλιὰ. Η αγία χριστίνα έζησε στις αρχές περίπου του 3ου αιώνα. Τη μνήμη της αγίας μεγαλομάρτυρος χριστίνης τιμά σήμερα, 24 ιουλίου, η εκκλησία μας. Χρησιμοποιώντας λιθογραφημένο αντίγραφο βυζαντινής τέχνης, ο χαρισματικός αγιογράφος. Ειδήσεις και νέα με άποψη. Εκκλησιαστική εικόνα αγία χριστίνα ξύλινη. Από εξαιρετικά υλικά, τα οποία συνάμα χαρίζουν υψηλή ανθεκτικότητα και.

Posting Komentar

0 Komentar